HTML

A T-mobile és az UNION biztosító együttműködésével egyszerűen, egy SMS elküldésével is köthető már utasbiztosítás a mobilszolgáltató ügyfelei számára.

A mobiltelefonon köthető utasbiztosítási konstrukció alapdíja 490Ft személyenként, míg a családi csomag díja 1190Ft jelenleg (két felnőtt és korlátlan számú 16 év alatti gyermekre nyújt biztosítást).
A biztosítás az alábbi fedezeteket biztosítja:

  • baleseti halálra 2 millió Ft összegig
  • rokkantságra 3 millió Ft összegig
  • körházi kezelésre 20 millió Ft összegig
  • poggyászbiztosításra 200.000 Ft összegig személyenként

Az utasbiztosítás sporttevékenységek céljából (pl. síelés, rafting) történő utazásokra is megköthető és világszerte az összes országba történő utazásra egységesen érvényes.

Az utasbiztosítás megkötéséhez mindössze egy a biztosítottak nevét és az utazás induló és vágdátumát tartalmazó SMS-re van szükség, amely az országhatár elhagyását követő két órán belül még elküldhető.

 

 

 

Címkék: sms t mobile utasbiztosítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinebiztositas.blog.hu/api/trackback/id/tr32216043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása