HTML

A CASCO átlagos díja közel 30%-kal csökkent a 2011-es évre (90 ezer Ft -> 66.500 Ft), de továbbra is nagyon alacsony a kötések száma - írja a Pénzcentrum.

A cikk tanúsága szerint, a CASCO körül nagy a tájékozatlanság, több mint az autósok fele nem is tud a díjcsökkenésről, ezért felsem merül, hogy CASCO-t kössenek.

Legrosszabbul azok az autósok járnak, akik ugyan rendelkeznek CASCO biztosítással, de évek óta ugyanazzal a tarifával hosszabbítják meg, ahelyett, hogy kedvezményesebb díjra váltanának az évfordulón.
 

 

A biztosítás kalkulátor oldalon a PBA biztosítási alkusz kalkulátorával 8 biztosító CASCO ajánlatát lehet összehasonlítani és online új CASCO szerződést kötni vagy meglévő CASCO-t újrakötni évfordulós átkötéssel, kedvezményesebb díjazással.

autólopás

Címkék: olcsó casco

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinebiztositas.blog.hu/api/trackback/id/tr933119954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása