HTML

Közeleg a 2010-es KGFB kampány, a kötelező biztosítás portál híreiből szedtünk össze néhány fontosabb aktuális tudnivalót:

  • 2010-től a biztosítási évforduló már nem a naptári évhez, hanem a szerződéskötés napjához igazodik. Aki jövő évtől vásárol új autót, az átváltás nem a kampány időszakra fog esni, hanem a vásárlás időpontjának az évfordulójára.
  • A biztosítók továbbra is évente egyszer változtathatnak majd a KGFB díjaikon, amelyet aktuális év októberében kell majd meghirdetni.
  • A biztosítóknak a jövőben, 50 nappal a kötelező biztosítás lejárta előtt értesíteniuk kell majd az autóst, a meghosszabbítás utáni új díjakról.
  • 2010-ben létrejön egy központi kárnyilvántartó a MABISZ kezelésében, kevesebb utánajárást igényel majd káresetnél az ügyfelek kártörténetének a vizsgálata.

A biztosítási alkuszok 800 ezer körüli átkötést várnak a 2008 november-decemberi időszakban, tekintve, hogy ez az utolsó nagy kampány a változások előtt.

 

Címkék: biztosítás kgfb kgfb 2010 autó biztosítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinebiztositas.blog.hu/api/trackback/id/tr951469935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása